Ledige stillinger

 Høstmedarbejder søges til Kalsbøl

Har du lyst til at arbejde på et supermoderne planteavlsbrug? Vi har brug for en frisk m/k til at hjælpe os med at få høsten i hus for 2023 og derefter såning af raps, efterafgrøder og klargøring til vintersæd. Vi driver samlet set 850 hektarer i Juelsmindeområdet med fremavl af græsfrø, hvede, raps, byg og spinat. 

De primære opgaver bliver at køre vores maskiner, som kornvogn, tilberedning af såbed, afpudsning af frøgræs og stubharvning. Herudover vil der også være andet forefaldende landbrugsarbejde.

Vi leder efter en omhyggelig person, der brænder for planteavl og markbrug. Du skal være pligtopfyldende og have orden i tingene. Vi er 4-5 personer i høsten, tilbyder gode arbejdsforhold, indsigt i avanceret planteavl og vi har en god og uformel omgangstone.


Ansættelsesperioden er fra ca. 1. juli til 1. november. Vi kan være fleksible, hvis det skal tilpasses i forhold til uddannelsesstart eller andet.


Du er velkommen til at ringe til Michael Levy på tlf. 40 20 66 05 for nærmere information eller du kan sende din ansøgning til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.